De Game PC’s van YourBuild

YourBuild is gericht op het bouwen van de beste game pc's voor de beste prijs. Bij YourBuild kun je door middel van onze configurator helemaal zelf jouw eigen pc samenstellen!

Met de hulp van onze configurator kun je zelf alle onderdelen kiezen voor jouw perfecte game pc. De configurator is duidelijk, overzichtelijk en makkelijk om te gebruiken. Aan het einde kun je direct jouw samengestelde game pc bestellen of kun je ervoor kiezen om een gratis offerte aan te vragen op basis van jouw keuzes.

Onze game pc's worden binnen 2 tot 5 werkdagen kant en klaar geleverd. Dit betekent dat jouw game pc helemaal game ready bij jou aan komt. Stekker erin en gamen maar!

Onze game pc's zijn op maat gemaakt en zijn zo uitgedacht om jou de beste game ervaring te bieden!

Onze game pc's zijn voorzien van 2 jaar garantie. Bij ons kan je rekenen op een game ervaring zonder zorgen!

Kom je er zelf niet uit? Vraag dan een gratis offerte aan. Je kan rekenen op snel en eerlijk advies!

Stel je eigen Game PC samen!

Game PC AMD

AMD staat weer helemaal op de kaart met de komst van Ryzen. Deze chips zijn gemaakt volgens het 7nm productieproces. Dit betekent niet alleen een enorme performance maar ook een ongekende efficiëntie.

Stel je eigen Game PC samen!

Game PC Intel

Intel is nog steeds het platform voor optimale game prestaties. Met ongekend hoge clock frequenties is Intel nog steeds de beste keuze voor maximale FPS.

YourBuild Lite

YourBuild Lite

vanaf €1099 Of vanaf €35.23 per maand

De YB-Lite is de perfecte Game PC voor iedere gamer! Dankzij de Ryzen 5 3600 en NVIDIA GTX 1660 Super speel en stream je gemakkelijk alle populaire ga...

  • Ryzen 5 + GTX 1660 Super
  • Speel alle games op Full HD
  • Je kunt zonder problemen streamen